Trening zavedanja

Opolnomočite se z zavedanjem sebe in svojih odzivov na situacije in druge ljudi

Ste se kdaj vprašali, zakaj se vam v življenju stvari odvijajo tako, kot se vam? Zakaj se vam ponavljajo vedno enake situacije in zakaj vam je tako težko spremeniti navade, razvade, način, kako se odzivate na določene situacije in nenazadnje, kakšen odnos imate do sebe in do drugih?

Vprašanje »Zakaj se slabe stvari dogajajo meni?« lahko zamenjamo z vprašanjem »Kaj je tisto v meni, kar privlači takšne situacije in zakaj se v takšnih situacijah ne znam odzvati drugače?«

Če si želite sprememb v življenju, morate najprej spremeniti sebe. Pozitivne spremembe lahko dosežete le tako, da najprej ugotovite, kdo ste sedaj, v tem trenutku. Pri tem nam pomaga trening zavedanja. Trening zavedanja je veščina. Je pozorno poslušanje sebe in spoznavanje tega, kdo sem.

Trening zavedanja pripomore, da se zavedamo omejitev, šibkosti, strahov itd. Pri tem je najbolj pomembno, da se ne borimo s strahovi, ampak se jih zavedamo, jih razumemo in zaživimo z njimi tako, da spreminjamo odzive in odnos do strahov. Samo tako se lahko z njimi soočimo, jih objektivno zaznamo, demistificiramo in z njimi zavestno zaživimo oz. jih odmislimo.

Velikokrat imamo o sebi in drugih zmotna prepričanja, saj na sebe in druge ne gledamo objektivno ampak skozi prizmo lastnih prepričanj/predsodkov/obremenjeni z govoricami itd. Prav ta prepričanja pa nam preprečujejo, da bi zaživeli bolj svobodno.

Trening zavedanja nam pomaga zaživeti bolj zavestno, spodbudno in svobodno. To pa lahko storimo le z razumevanjem, samoopazovanjem in popolnim zavedanjem.

Spoznajte sebe – Spoznajte Trening zavedanja

Pri treningu zavedanja se srečujemo z različnimi tehnikami. Začnemo z vodenimi vprašanji, s katerimi odkrivate sebe in se naučite postaviti v vlogo opazovalca in ne glavnega igralca. Ko sebe opazujete od zunaj, se otresete potrebe, da bi sebe zagovarjali in zaščitili, zato lahko dobite objektivno sliko samih sebe, s čimer se tudi prične trening zavedanja.

Najboljše rezultate pridobivamo z dodatno uporabo različnih tehnik, kot so različne vrste meditacij, energetske vaje in tehnike NLP (nevro lingvistično programiranje). Pri treningu zavedanja nam je v veliko oporo tudi Djotiš in elementi vedske psihologije.*

Trening Zavedanja nam daje spoznanje, česa se oklepamo, katera so naša prepričanja in kaj nam škodi. Prednost treninga zavedanja je v tem, da nam pomaga odpraviti vse, česar ne potrebujemo in nam otežuje življenje. S tem, ko se ustavim, opazujem in pozorno prisluhnem, lahko sprejmem sebe in vse okoli nas. Trening zavedanja pripomore, da se v življenju sprostimo in odkrijemo sebe.

Če ste pripravljeni na življenjske spremembe, bo trening zavedanja prvo dejanje, s katerim boste zagnali kolesje sprememb. Ste za?

“Ravno tako kot vrtnar kultivira svoje zemljišče, odstranjuje plevel in vzgaja cvetje in sadje, ki ga želi, tako tudi jaz negujem vrt svojega uma in iz njega odstranjujem vse napačne, nekoristne in nečiste misli in negujem do popolnosti cvetje in sadove pravilnih, koristnih in čistih misli.” (Og Mandino)

Spoznajte sebe – Spoznajte Trening zavedanja
Paket Trening Zavedanja 1, 5 x 60 minut coaching treningov v vrednosti 265€
Paket Trening Zavedanja 2 (10+1), vsebuje 10 x 60 minut coaching treninga v vrednosti 495€, plus dodatno 1 x 60 min gratis.
Paket Djotiš in Trening Zavedanja 1, 1x 90 min Djotiš posvet, 4 x 60 minut coaching treningov v vrednosti 295€. Dodatna ugodnost je še 1x 30 min telefonski posvet v roku 6 mesecev.
Vse ostale kombinacije po dogovoru.

*Trening zavedanja ni psihoterapija in ne deluje po principu razreševanja problemov iz preteklosti ali otroštva.

Gostja v oddaji Klepet ob kavi. Poglej ->

Video posnetek v oddaji “Klepet ob kavi” o izzivu za zavestno hranjenje

YouTube video

Video posnetek v oddaji “Klepet ob kavi” o samospoznavanju in razumevanju sebe s pomočjo Djotiša.

YouTube video

 

Preberi prispevek o VEDETI ALI ZAVEDATI 

YouTube video