Djotiš za osebno spoznavanje in razumevanje

Odkrijte svojo notranjo moč in si povrnite Samo-zaupanje, ki ste ga predali navzven.

 1. Želite vedeti več o sebi, vaših prepričanjih, vaših naravnanostih in zakaj ste tu kjer ste?
 2. Si želite zavedati svojih potencialov in kako preobraziti svoje šibkosti?
 3. Želite poMOČ, da izberete kaj je vaše in izpustite kar ni vaše in vam ne služi?
 4. Želite bolj zavestno spreminjati svoj tok življenja?
 5. In posledično aktivirati svojo notranjo MOČ.

Potem vas vabim na spletno srečanja, kjer bomo s pomočjo vedskega znanja (djotiša) osvetlili glavna življenjska področja. Pogledali iz več zornih kotov posamezno področje in pridobili posamezna orodja za vpogled v vašo situacijo. Poleg vedskega znanja bomo govorili tudi o drugih univerzalnih resnicah in alternativnih pristopih do zdravljenja telesa in uma.

ZANIMA ME

Okvirne vsebine 20 srečanj Djotiš za osebno spoznavanje:

 • Kaj je djotiš, kako nam lahko pomaga in sprehod po posameznih področjih natalne karte (opisno, vsebinsko);
 • Planeti – lastnosti, vibracijski pomen planetov, vladarji področij in pomen, kaj predstavljajo, kaj vse vpliva in kako si … (vsebovalo bo tudi pisno gradivo);
 • Pogled na nas same (fizično telo, karakterne značilnosti);
 • Drugi ljudje (partner-ji, partnerstvo (osebno, poslovno)), naše ogledalo;
 • Komunikacija, načini komunikacije;
 • Hrana, prehranjevanje, zavestno hranjenje;
 • Strahovi, prikrite stvari, skrivnosti, preobrazba, odvisnost(i);
 • Hobiji, pogum, umetniško izražanje, vrstniki;
 • Naši učitelji, avtoritete, sreča, modrost, duhovnost;
 • Dom, družina, varnost;
 • Posel, delo, kariera, položaj v družbi;
 • Um, intelekt, zabava, romantičnost;
 • Izpolnjevanje želja, ambicije, prijatelji;
 • Delo za druge, ovire, zdravje;
 • Izgube, osvoboditev, zaključevanje ciklusov;
 • Sade sati – razlaga, razumevanje in delovanje v času sade satija;
 • Kako vso znanje uporabiti sebi v prid?
 • Kako s pomočjo vedskega znanja vzpostaviti stik s samim seboj in odkriti notranjo moč?
 • In vsebine glede na vaša vprašanja.

 Kaj pridobite še dodatno:

 • GRATISPriročnik za zavedanje in samo(po)moč (vrednost 28€);
 • Vsak teden pisno gradivo o posamezni vsebini;
 • Za vse teme delovni zvezk (delovne liste) za samozaznavanje in delovanje;
 • Izris vaše natalne karte, izpis vaših obdobij in časovnih pod obdobij za 2 leti, izračun obdobij sade satija;
 • 60 min individualnega coaching pogovora na en vaš osebni izziv (vrednost 55€).

Vrednost 5 – mesečnega programa (*plus spodnje ugodnosti je 670€) plačljivo le 470€ z možnostjo plačila na 2 obroka. Za plačilo v enkratnem znesku je 435€. V kolikor je kakšno vprašanje ali dilema glede naložbe (vrednosti), me prosim kontaktirajte na darja@zazvedanje.si. Prav tako, če bi želeli brezplačno predstavitev programa. V primeru interesa bo možnost nadaljevanja študija.

Pričetek, na Gurujev dan, četrtek, 26.5. 2022. Prijave in dodatna vprašanja na gumb PRIJAVA.

PRIJAVA

Največkrat delamo napako, ker jemljemo svojo resnico za edino pravilno in iščemo srečo zunaj sebe. To pa velikokrat pomeni, da se prilagajamo, da ugajamo in da s tem postopoma izgubljamo sebe. Kaj je ključ?

Pogledati na sebe in na druge z več zornih kotov (kar mi je všeč in kar mi ni, česa se oklepam, otepam, branim, kaj vem in česa ne vem, se ne zavedam) in pripravljen opustiti, kar ne služi. Pri tem nam lahko pomaga starodavna veda djotiš, ki v svojem bistvu ni le branje natalne karte in obdobij, temveč življenjska filozofija, ki nas uči sprejemati vse stvari, ki prihajajo v življenje, ne glede na to, kako so videti v danem trenutku. Ko se pričnemo spoznavati, zaznavati, zavedati sebe, svojega telesa, svojih čustvenih stanj, svojih misli, prepričanj, strahov ter se imeti resnično radi, ustvarimo pogoje za bolj spodbudno in svobodno življenje.

ZANIMA ME

Ta program vam ne bo dodal še eno izmed orodij v vašo zbirko, temveč bo to orodje za spozna(va)nje sebe kar že imate, pa niste vedeli, se zavedali. Torej ne podcenjujte sebe kaj vse lahko storite za sebe.

OpolnoMOČite se za nadaljnje popotovanje.

Program bo organiziran kot online srečanja v primeru vsaj 6 prijavljenih. Možnost je tudi individualna izvedba, le v tem primeru napišite povpraševanje za vrednost individualnega programa.

Djotiš v svojem bistvu ni zgolj branje vaše natalne karte in vaših obdobij, temveč je življenjska filozofija, ki vas hkrati uči sprejemati vse stvari, ki prihajajo v življenju, ne glede na to, kako so v tem trenutku videti. Govori o vzrokih in posledicah, ki pri djotišu nastopajo skupaj, zato kmalu ugotovimo, da nismo nemočni v življenju, temveč, da lahko sami z razumevanjem življenja in naravnih ritmov, preobrazimo morebitna neravnovesja.

Vtisi in mnenja udeležencev:

Ce bo obstajala nadgradnja, ko tudi novi clani dajo skozi to, kar smo mi, sem kandidatka za nadaljna srecanja. Vmes pa se malo raziscem povezave, napotke, ki smo jih prejeli in grem se po knjigo v knjiznico. Namrec, kot ves, resujem svoje fizicno stanje (telo), izzive, ki so se mi zgodili ravno kaksen mesec pred uradnim pricetkom sade satija. Pri meni se vse poklopi, ves cas sem pogresala neko globljo povezavo s samo seboj, pa nisem nasla prave poti. Verjetno prej niti nisem bila pripravljena na to kar sem dobila sedaj, saj sem bila se v nekem soku in je kar nekaj casa trajalo da sem to sprejela, ozavestila in da sedaj lahko nadaljujem, da umirim um in pozdravim sebe mentalno in verjamem, da se bo slej kot prej pricelo kazati tudi na telesu.” Teja

Draga Darja,
res HVALA za tvojo skrb in podporo 😍….in da še vmes misliš na nas. Res sem hvaležna.
Ja teli djotiš izrazi mi še delajo malo problemov, ampak ko odprem karto in grem počasi skozi, mi je jasno. In sem res vesela, hvaležna  in se vedno bolj zavedam, da imam kar trdne postavitve in kje imam priložnosti. To je področje hrane – problemi z želodcem in prebavnim traktom  – oboje imam zelo občutljivo…tudi nekaj kg preveč. Glede komunikacije, pa bi si želela več jasnosti v situacijah…občutki so močni, pa jih ne zmorem prav izraziti: npr. v službi , pa tudi doma predvsem do otrok…Prav tako kot povedano glede srca….čustva in občutki so včasih tako močni, da to močno vpliva na moje srce….sem čutila že prej. In ja, točno delam na tem kar smo govorili in verjamem v rezultat. Že sedaj je in kaj šele bo. Hvala ker si in Srečno!

Prijava
Spoznavanje in razumevanje sebe s pomočjo djotiša