Poslovno svetovanje s pomočjo djotiša

Vse več podjetji ugotavlja, da je ključ njihovega uspeha zadovoljen in samoizpolnjen posameznik, ki svoje potenciale razvija tako znotraj podjetja (karierno) kot tudi zasebno. Z zavedanjem lastnih potencialov, prepoznavanjem svojih naravno šibkih področij in razumevanjem tega, kar se dogaja v njem, lahko poseže višje in doseže svoje potenciale.

Na ravni posameznika se s pomočjo djotiša (starodavne vzhodne filozofije) posameznika na podlagi njegove osebne natalne karte vodi, da:

  • Spozna izzive, s katerim se srečuje na poslovnem področju – na področjih, ki najmočneje vplivajo na dogajanje v poslu.
  • Prodobi vpogled v svoje osebne potenciale in razumevanje tega, v kakšnem obdobju se trenutno nahaja.
  • Kakšne potenciale lahko razvije znotraj svojih naravnih danosti in kako prepozna svoje šibkosti in jih preseže.
  • Katere svoje potenciale lahko usmeri v razvijanje svoje kariere in podjetja.
 STOPITE V STIK – OMOGOČITE SVOJIM ZAPOSLENIM, DA SPOZNAJO SVOJE POTENCIALE

Kaj je djotiš?

Zakaj mi zaupati?

30 let delovanja na področju prodaje, vodenja, izobraževanja, poslovnega in osebnega svetovanja. Zadnjih 10 let sem se ukvarjala tako poslovno kot zasebno z izobraževanjem in osebno rastjo.
V tem obdobju sem opravila:

  • Preko 500 delavniških dni za razvoj zaposlenih v raznih podjetjih
  • preko 100 coaching svetovanj.

Zaključila več treningov in seminarjev iz čustvene kondicije, Transakcije analize (po Ericu Berneju), opravila usposabljanje za licencirano mediatorko, NLP Praktik, Trening agilnosti, zadnja leta pa sem preko zavoda Ypsilon prostovoljna mentorica mladim pri vstopu na trg dela.

Darja