Priročnik za zavedanje

ŠELE KO RAZUMEMO SEBE, LAHKO DOSEŽEMO SVOJ POTENCIAL.

PRIROČNIK ZA ZAVEDANJE IN SAMO(PO)MOČ – 54 vsebin za samospoznavanje, samozaznavanje in krepitev notranje moči, 5 obojestranskih fotografij z izbranimi mislimi.

Vsak po svoje si želi živeti bolj polno in harmonično življenje. Vsak po svoje izbira in obira različne poti, vendar nobena izbira in pot ne prinese pristne spremembe in moči, če ne upošteva vzročnosti. Nobena zunanja in telesna sprememba ne daje dolgotrajen rezultat, če ne upoštevamo čustvene in mentalne ravni, če se ne poznamo, če se ne zaznavamo in razumemo kaj se nam dogaja. Kateri so vzgibi, kakšna je naša samopodoba ipd. Zato je spoznavanje, spoznanje sebe NAJTRAJNEJŠA naložba.

Tako je namen priročnika za samo(po)moč, da vas vodeno popelje skozi tematike in vprašanja, ki služijo samorefleksiji in samospoznavanju ter tako na drugačen način osvetite svoja prepričanja in tudi potenciale. Oblikovan je kot delovni zvezek, saj lahko le z aktivnim pristopom zares začnete globoko in iskreno razmišljati o sebi. 


Trde platnice in vezan z nitjo, v velikosti 165×235 mm.

Pri svojem delu komunikacijske trenerke, mediatorke in djotišinje sem se srečevala z različnimi osebnostmi in karakterji. Vsem je skupna bistvena stvar – kako malo v bistvu poznamo sami sebe. Večina si nikoli ne vzame časa za opazovanje sebe, svojih odzivov na zunanje situacije ali pa lastna razmišljanja, ki nas največkrat omejujejo. Šele ko se pričnemo zavedati sebe, svojih misli, prepričanj in strahov ter se imeti resnično radi, ustvarimo pogoje za bolj spodbudno in svobodno življenje. 

Cena 37€ + stroški pošiljanja. Priročnik je lahko odlično DARILO in zato ob nakupu 2 kos lahko koristite kar 10% popust.

Priročnik naročite z oddajo obrazca spodaj.

  Povratne informacije glede priročnika:

  Pozdravljeni! Ko sem odprla vaso poslano posto, ki je namenjena  k meni, me je prav ogrelo pri srcu. Zagledam, cudovito platnico, ki te prav  prevzame z ljubeznijo. Jo odprem, preberem nekaj vrstic in od srece se mi zablescijo oci.Hvala vam iz srca za to prekrasno darilo v moje zivljenje💖😇

  “Darja, krasen je. Jaz pa bom potrebovala veliko časa, da se spravim v red…Trenutno se vidim kot zelo pesimistično, žalostno…. kaj je to sreča ne vem….imam občutek, da ko sem jo lovila, sem se spotaknila in mi je preprosto ušla…Priročnik mi bo definitivno pomagal, vsaj prvi vtisi so taki, zato sem vesela, da ga imam.Veliko dela me čaka – hvala ti iz srca😍

  ” Zivjo Darja, prirocnik je super. Cestitam! Prav vse mi je vsec v njem. Ko bom zacela zapisovat, ti pa dam se kaksno povratno informacijo. Djotis sem prespala, Venera se mi je vtisnila v srce ❤ danes sem si na poti na izobrazevanje sla kupit eno lepo oblekco, hi hi. Bodi lepo. “

  “Hvala..knjigica prispela💚💚💚Zakaj tega nismo imeli že v šoli..mi je bila prva misel, ko sem jo prelistala. Super je. Čakam…da se zakopljem…🐾😃🐞“2.”Draga Darja, sele vceraj sem dobila prirocnik, ker sem delala od doma, pa se v karanteni sem bila in se je malo podaljsalo vse skupaj. Kaksna lepa knjigica! ❤️ zelo vsecna. Preprostna, licna. Samo prelistala sem jo. ❤️Tudi za darilo odlicna. Bravo Darja! Odlicno”

  “Glede priročnika je tako … najprej sem si prva poglavja (sla sem kar od začetka) vestno pisala vse … verjetno bom potem brala za nazaj in situacijo videla sirše kot trenutno? Si tako nekako predstavljam. Potem pa sem vsako misel se bolj požirala in označevala, delala zraven srčke in si govorila, ja, to je to! Besede se usedejo na dušo … skratka nadaljevala sem samo se z branjem priročnika, brez pisanja, ker sem želela vse teme predelati. Čeprav ne gre tako hitro. Kolikor čas dopušča. Je pa super zadeva, takšna, za kakršno menim, da je odlično, da je vedno pri roki. No, saj zato se tudi imenuje priročnik. Osebi kot sem jaz, je to super vodnik/pomočnik. Sem pa uspela predelati le začetna poglavja in nato preletela celotni priročnik. Ko bo čas, nadaljujem s temami.”

  “Darja, pozdravljena. Nisem pozabila na tebe, le rada bi ti sporočila, da pridno delam na sebi. S pomočjo tvojega priročnika in knjig, ki mi jih pridno nosijo moji bližnji, ti povem, da sem že prava “carica”. Po posvetu s teboj se mi zdi, da se mi je odprl svet. Vem, veliko sem morala narediti sama in še bo potrebno. Ampak ti si bila tista prva, tebe sem izbrala, da si mi stopila naproti in s tem korakom sem začela delati daljše, večje korake in vidim, da mi kar gre. Zato res, v prvi vrsti tebi še enkrat velika HVALA, da si mi pomagala, dala smernice, kako naj se pravzaprav lotim vsega skupaj. Zdaj mi tudi razna obtoževanja ne pridejo do živega. Se ne dam. Vedno zavrtim v glavi film nazaj, kako je bilo pri tebi, kako sem pravzaprav res to potrebovala in da zdaj zmorem marsikaj, za kar sem takrat inela občutek, da se bom sesula…. Hvala Darja! 🤗🍀🤗