IZZIV za zavestno hranjenje

Hranjenje za TELO in UM

Zakaj bi sprejeli izziv?

 • Da boste uravnovesili morebitna prebavna neravnovesja,
 • vplivali na ustrezno telesno težo in se s tem izognili raznim težkim dietam,
 • se zavedali pomena zavestnega hranjenja in impulzivnih posegov po hrani,
 • se zavedali, da je poleg hrane pomembno tudi, kako hranimo um.
 • z vsem pa boste vplivali na boljše počutje in harmonijo telesa.

Za rezultat bomo povezali vse vidike :

Telesno, fizično raven – (kaj jemo in kako)

Čustveno raven – čustvena stanja (impulzivno poseganje po hrani, spremljanje čustvenih stanj in razumevanje)

Mentalno raven – odnos misli do telesa, stanja, katera so vaša prepričanja in strahovi, ki vas ne spustijo naprej.

Duhovno raven – univerzalne resnice o življenju, naravne zakonitosti in odnos do življenja.

Sama sem imela prebavne izzive, kar pomnim, zadnjih 20 let pa intenzivno. Od vnetij celotnega prebavnega trakta (ust, želodca, črevesja), 2 x izgorelost in predčasne simptome menopavze. Tako sem pričela z raziskovanjem, testiranjem – naprej sem spremenila pristop na fizičnem nivoju, sčasoma sem ozavestila čustveni del, čisto nazadnje pa še mentalni in duhovni. Tako sem to povezala v celoto, ker šele sedaj vidim, da ni konkretnih, dolgoročnih učinkov, če ne povežemo, ozavestimo vse te ravni.

Način poteka izziva:

 • Za vsako raven boste dobili vprašanja za samooceno oziroma samorefleksijo;
 • Dobili boste informacije, ki bodo vključevale KAJ, ZAKAJ in KAKO;
 • Sprotne usmeritve in spodbude;
 • Delila bom svoja spoznanja pri svojih padcih, pasteh, v katere sem se ujela;
 • Video vsebine na posamezne teme;
 • Zoom srečanja (za delitve mnenj in vprašanj);
 • Praktični nasveti in uporabna orodja za delovanje.

Torej vse, ki vas zanima, vas srčno vabim za pridružitev in hvaležna bom, če boste poleg povabili še koga, ki bi ga to utegnilo zanimati. Izziv bo potekal v zaprti FB skupini skupaj 6 tednov, (32 dni izziv + 10 dni za utrjevanje), z možnostjo 6 tedenskega nadaljevanja prilagojenega treninga zavedanja.

Termin pričetka; petek, 2.6.2023 in 25.8.2023. Možnost tudi individulanega izziva – pišite mi za ponudbo.

Za sodelovanje v izzivu je potrebna prijava na maii: darja@zazavedanje.si in prispevek 39€, če je skupina vsaj 6 udeležencev. 

V kolikor vas zanima sodelovanje v izzivu in ne želite čakati pričetka termina, vam omogočim individualni izziv, ki ima popolnoma isto vsebino, le ni skupinskih zoom srečanj. Namesto teh so možni individualni pogovori za minimalni prispevek na pogovor oz. individualni paket. Pišite mi na darja@zazavedanje.si in se dogovorimo. 

Spodaj si lahko preberete odzive udeležencev izziva. 

Vse dobro vam želim, obilo zdravja in lahkotnega počutja.

Izvedite več o sebi – spoznajte Djotiš

Preberite si mnenja in povratne informacije udeležencev:

Program Za zavestno hranjenje mi je odprl povsem nov pogled na hranjenje. Spoznala sem, da je poleg fizičnega vnosa hrane v telo pomembno na kakšen način to počnemo, v kakšnem stanju je naš um in kako hranimo tudi slednjega. Že dlje časa raziskujem pomen zdrave prehrane zase in za svojo družino, vendar je manjkalo še nekaj. Ta manjkajoči del, ogromno uporabnih informacij, vzbodbudnih misli in še veliko več sem prejela v 32 dnevnem izzivu, kjer nas je vzpodbujala in vodila skozi program izjemno srčna oseba. Hvaležna sem za vsa nova spoznanja, ki jih že vestno uporabljam v praksi in mi pomagajo pri spopadanju z izzivi, s katerimi se trenutno soočam ter vračanju telesa nazaj v harmonijo. T.M.”

Hvala Darja za tole. Tele vsebine so kot biblija….bom morala večkrat poslušat. Moj največji izziv je, kako premagat strah, tesnobo….skrb glede prihodnosti: zame, za moje otroke, ….strah ali bom sploh zmogla vse to…Ko te ponoči zbudi strah, tesnoba…..Moj želodec pa opozarja. M. Gorenjska”

“Hvala vam za vse vsebine in izkušnje ki delite z nami. Nataša

“Izjemno popotovanje! Priporočam vsakemu!! N.U.”

“Enkratna izkusnja…izziv…super ucenje in spoznavanke sebe in zalostno kako vse delamo nezavedno…usput…al pa 100 stvari naenkrat…kot vecina zensk…multipraktiki…in s tem delamo vse mimo sebe!…. umetnost je biti tukaj in sedaj s SEBOJ…❤…Hvala Darja.”

“Žvecim, Žvecim … zadnjič sem se pregrešila na celi ravni, tako s prehrano kot načinom hranjenja, ob debati in polni mizi … in sem se res slabo počutila. Ne odgovarja mi več stari način hranjenja. Počasi se ureja tudi moja prebava. Veliko dela me se čaka, da tisto kar VEM spravim v tek ☺️❤️ Večkrat rabim brco v rit, ko mi energija pade, dostikrat se spomnim na nas program oz. stvari, ki sem jih slišala in ki so takrat pobožale mojo dušo in mi je nato lažje. Hvala 🥰

Šele danes mi je uspelo video pogledati v celoti. Hvala iz ❤️ za “širitev obzorij”, zelo lepo je poslušati vsako sekundo, zame so to res koristne informacije in nekaj kar sem potrebovala, če bo možnost, bom tole zagotovo se poslušala. 🤗 Trenutno mi je največji izziv umiriti misli (overthinkig), poskušam se osredotočati tudi na pozitivne stvari in biti hvaležna ter preusmerjati misli, ko me te začnejo “utapljati”. Hvala ❤️

Darja najlepša hvala za izziv.❤
Bilo mi je všeč, točno to sem rabila.Čeprav nisem vsega prav pridno delala, ampak bom sigurno v prihajajočem času.

Preberi še: Zakaj zavestno hranjenje?

Nekaj več o meni.

Članek na Zazdravje.net.