Vsaka izbira nas nekam vodi

Vsak od nas si želi biti srečen, izpolnjen in vsi želimo, da bi naše življenje imelo smisel. Želimo, da nas drugi spoštujejo in ljubijo, želimo se počutiti varne. Poti, ki jih ubiramo za izpolnitev pa so individualne in edinstvene. Temeljijo na naših osebnih izkušnjah, spominih, razmišljanjih in delovanjih. Vsak trenutek znova se odločamo, po kateri poti bomo šli. Vsak trenutek izbiramo in dobro je vedeti, kam nas to lahko pripelje

Pri tem si lahko pomagamo z djotišem, ki temelji na starodavnem znanju in govori, da ima vsaka akcija svojo reakcijo. Torej nam služi kot zemljevid, kje se nahajamo, kako razmišljamo, kaj nas morebiti zadržuje, kje imamo potenciale za napredek in obenem služi kot smerokaz na poti do boljših odločitev. Kar danes delam, razmišljam, bo jutrišnji rezultat. To je tako kot v naravi, kar danes posejem, čez čas žanjem. Pred tem pa je pomembno, kako načrtujem, pripravim teren in ko posejem, kako potrpežljivo in vztrajno skrbim za optimalne pogoje vzklitja semen in nadaljnjo rast, vse do zorenja in pobiranja pridelka.

Torej djotiš nam pomaga osvetliti naše življenje, našo življenjsko pot skozi čas in nam na ta način ponudi priložnost, da spremenimo svoj odnos do življenja in vsega dogajanja. Tako ni samo astrologija. Je koncept življenja, je filozofija in psihologija, je starodavno znanje o zakonitostih življenja.

Vsak trenutek se lahko odločimo, vendar velikokrat čakamo, da bo pravi čas enkrat v prihodnje. Potem pa nas kdaj situacija prisili, da se soočimo z neizbežno spremembo in v takem primeru je navadno težje. Tudi vzgibi za spremembo so navadno lažni, ker bi običajno radi le pobegnili pred neprijetno situacijo in lahko celo gremo iz “dežja pod kap”.

Zazacedanje.si

Torej zavedati se, da imam(o) vsak trenutek priložnost, da zaživim(o) drugače in preteklost pustim(o) v preteklosti. Vsak trenutek je nepopisan list in na vsako oviro lahko pogledamo drugače, na novo, v luči zavedanja zakaj sem mi je to dogaja(lo). Ta vpogled lahko dobimo z vpogledom najstarejše astrološke vede, s pomočjo djotiša.

Spoznajte samega sebe preko djotiša in zaživite polnejše življenje z razumevanjem sebe in svojega delovanja ter tako z zavedanjem sebe začnete spreminjati tok svojega življenja.

Izvedite več o sebi – spoznajte Djotiš