Šola Djotiša

Študij djotiša za življenje

Največ kar lahko naredite za sebe je, da se spoznate in razumete kako ste naravnani, zakaj se tako odzivate in zakaj morebiti ne živite tako kot bi želeli.

Starodavno znanje, vedsko znanje, modrosti in vedska astrologija vam bo dala vpogled na vsa področja vašega življenja, da boste lahko danes pričeli z drugačnimi izbirami in tako vplivali na drugačno prihodnost.

Študij djotiša in vedskega znanja je sestavljen po modulih in sicer z osnovnim modulom, ki je namenjen vašemu spoznavanju, spoznavanju vas samih preko natalne karte in osnovnih zakonitosti. V nadaljevanju so še 3 oziroma 4 moduli in v vsakem posameznem modulu se znanje nadgrajuje in po 4. modulu, po opravljenem zaključnem izpitu ste usposobljeni za uporabo djotiša v svetovalne namene.

Investicija:

Vrednost posameznega modula je 790€ za plačilo v enkratnem znesku. Plačilo na 3 obroke znese 275€ posamezen obrok.

Razlogi za odločitev:

  • Študij djotiša in spoznavanje vedskih modrosti bo osvetlil vaša življenjska področja, sploh pa tam, kjer vam ne gre kot bi želeli ali imate občutek, da vam ne gre (zdravje, družina, odnosi, denar, imetje, posel…)
  • Pridobili boste večje razumevanje kako življenje deluje in kako lahko z upoštevanjem določenih zakonitosti lahkotneje pljujete s tokom življenja. 
  • Pridobili boste celosten vpogled na vaše ovire, strahove, prepričanja in predvsem kako vse to obrniti sebi v prid.
  • Pridobili boste “zemljevid” za nadaljnje popotovanje, ki vam bo omogočal bolj zavestne izbire, boljše odločitve in tako bolj spodbudno in svobodno življenje.
  • študij vam ne bo dodal še eno izmed orodij v vašo zbirko, temveč bo to orodje za spozna(va)nje sebe kar že imate, pa niste vedeli, se zavedali.
  • po zaključenem študiju djotiša boste lahko samostojno uporabili znanje tudi v svetovalne namene.

Torej ne podcenjujte sebe kaj vse lahko storite za sebe in posledično tudi za druge. OpolnoMOČite se za nadaljnje popotovanje.

PRIJAVA

Pričetek in potek šolanja:

  • Pričetek, kot spoznavno srečanje, v sredo, 27.3. ob 17.30. Prijave in dodatna vprašanja na gumb PRIJAVA.
  • Online srečanja potekajo 14 dnevno ob 17.30 uri, v trajanju 2 šolski uri oziroma 3 šolske ure (odvisno od števila študentov).
  • Vsak teden prejmete gradivo za študij.
PRIJAVA

Študij djotiša vam ne bo dodal še eno izmed orodij v vašo zbirko, temveč bo to orodje za spozna(va)nje sebe kar že imate, pa niste vedeli, se zavedali. Torej ne podcenjujte sebe kaj vse lahko storite za sebe.

OpolnoMOČite se za nadaljnje popotovanje.

Kje se nam zatika?

Največkrat delamo napako, ker jemljemo svojo resnico za edino pravilno in iščemo srečo zunaj sebe. To pa velikokrat pomeni, da se prilagajamo, da ugajamo in da s tem postopoma izgubljamo sebe. Kaj je ključ?

Pogledati na sebe in na druge z več zornih kotov (kar mi je všeč in kar mi ni, česa se oklepam, otepam, branim, kaj vem in česa ne vem, se ne zavedam) in pripravljen opustiti, kar ne služi. Pri tem nam lahko pomaga starodavna veda djotiš, ki v svojem bistvu ni le branje natalne karte in obdobij, temveč življenjska filozofija, ki nas uči sprejemati vse stvari, ki prihajajo v življenje, ne glede na to, kako so videti v danem trenutku. Ko se pričnemo spoznavati, zaznavati, zavedati sebe, svojega telesa, svojih čustvenih stanj, svojih misli, prepričanj, strahov ter se imeti resnično radi, ustvarimo pogoje za bolj spodbudno in svobodno življenje.

ZANIMA ME

Šolanje bo organizirano v primeru vsaj 6 prijavljenih. Možna je tudi individualna izvedba, le v tem primeru napišite povpraševanje za vrednost individualnega študija.

Djotiš v svojem bistvu ni zgolj branje vaše natalne karte in vaših obdobij, temveč je življenjska filozofija, ki vas hkrati uči sprejemati vse stvari, ki prihajajo v življenju, ne glede na to, kako so v tem trenutku videti. Govori o vzrokih in posledicah, ki pri djotišu nastopajo skupaj, zato kmalu ugotovimo, da nismo nemočni v življenju, temveč, da lahko sami z razumevanjem življenja in naravnih ritmov, preobrazimo morebitna neravnovesja. Več o Djotišu.

Vtisi in mnenja udeležencev:

Darja, hvala za vse napisano, predano in seveda povedano. Življenje preprosto je. In ko ga sprejmeš in se zaveš, da ti je dano živeti ga kakršno pač je, je lažje. Še lažje pa postane, ko ga razumeš. Da pa prideš do tega je potrebno včasih zaviti v kako stransko ulico in poiskati tisto nekaj kar te opolnomoči za naprej. In djotiš to je. Nov izziv, nov smisel in nenazadnje veselje vsakdana – raziskovanje samega sebe. In ko se sprehajaš med vsem tem ugotoviš kako si lahko srečen, da si ob vsem tem kar si naredil zase spoznal še nove ljudi. 🍀 Zdaj pa srečno po poti od tu dalje. Irena

Ce bo obstajala nadgradnja, ko tudi novi clani dajo skozi to, kar smo mi, sem kandidatka za nadaljna srecanja. Vmes pa se malo raziscem povezave, napotke, ki smo jih prejeli in grem se po knjigo v knjiznico. Namrec, kot ves, resujem svoje fizicno stanje (telo), izzive, ki so se mi zgodili ravno kaksen mesec pred uradnim pricetkom sade satija. Pri meni se vse poklopi, ves cas sem pogresala neko globljo povezavo s samo seboj, pa nisem nasla prave poti. Verjetno prej niti nisem bila pripravljena na to kar sem dobila sedaj, saj sem bila se v nekem soku in je kar nekaj casa trajalo da sem to sprejela, ozavestila in da sedaj lahko nadaljujem, da umirim um in pozdravim sebe mentalno in verjamem, da se bo slej kot prej pricelo kazati tudi na telesu.” Teja

Draga Darja,
res HVALA za tvojo skrb in podporo 😍….in da še vmes misliš na nas. Res sem hvaležna.
Ja teli djotiš izrazi mi še delajo malo problemov, ampak ko odprem karto in grem počasi skozi, mi je jasno. In sem res vesela, hvaležna  in se vedno bolj zavedam, da imam kar trdne postavitve in kje imam priložnosti. To je področje hrane – problemi z želodcem in prebavnim traktom  – oboje imam zelo občutljivo…tudi nekaj kg preveč. Glede komunikacije, pa bi si želela več jasnosti v situacijah…občutki so močni, pa jih ne zmorem prav izraziti: npr. v službi , pa tudi doma predvsem do otrok…Prav tako kot povedano glede srca….čustva in občutki so včasih tako močni, da to močno vpliva na moje srce….sem čutila že prej. In ja, točno delam na tem kar smo govorili in verjamem v rezultat. Že sedaj je in kaj šele bo. Hvala ker si in Srečno!

Prijava
Spoznavanje in razumevanje sebe s pomočjo djotiša